“Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes  dels centres públics i/o concertats de Parets del Vallès” (CAMPAPDV)

Per segon any consecutiu, la Federació d’Ampes de Parets del Vallès, CAMPA , a la que pertany aquesta Ampa, posa en marxa el projecte de col·laboració amb l’organització Càritas de Parets del Vallès.

Per a les noves famílies de l’escola, expliquem que aquesta proposta de col·laboració va dirigida a les Ampas de les escoles de primària, escoles bressol i instituts del nostre municipi.

El projecte consisteix en la recollida trimestral dels productes que Càritas necessiti per tenir poques existències per fer front a les necessitats de les famílies que atenen del nostre municipi. Actualment, i desprès de les campanyes de recollida d’aliments de Nadal, Càritas ha demanat col·laboració per recollir productes relacionats amb la higiene personal i la neteja de la llar.

A cada escola col·laboradora se li assigna un producte d’higiene o neteja, que hauran d’aportar les famílies que vulguin de forma voluntària. Aquest tipus de productes, tot i que no es tracti de menjar, són també bàsics ja que la seva mancança pot generar un problema sòcio-sanitari. La distribució per escola es fa per assegurar la recollida de la diversitat de productes sol·licitats per Càritas.

Per aquesta segona campanya de recollida, prevista per la setmana del 9 al 13 de novembre, el producte designat és el següent:

SABÓ DE DUTXA – GEL DE DUTXA

L’espai habilitat al centre per la recollida serà  a l’esquerra de la porta principal de l’escola, davant secretaria.

Volem agraïr la vostra participació en aquest projecte que té com objectiu  col·laborar en millorar les condicions de vida dels habitants de Parets del Vallès que es troben en una situació econòmica desfavorida.

Cordialment

CAMPA pdv
AMPA

Enllaços relacionats:

Publicació al web de l’Ajuntament de Parets del Vallès (5 de març de 2015) 1er. Trimestre

Publicació al web de l’Ajuntament de Parets del Vallès (1 de juny de 2015) 2n. Trimestre

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

©2021 AFA CEIP Lluis Piquer, Tots els drets reservats | Condicions d'ús | Avís legalPolítica de galetes | Política de privadesa

CONTACTA'NS

Els vostres suggeriments ens ajudaran a millorar.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?