Diada de Sant Jordi

Punts de llibre

Disseny: Marià Font

La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és una festa que amb els anys ha adquirit un to reivindicatiu de la cultura catalana. Per això molts balcons s’engalanen amb la senyera, com passa en més dates assenyalades a tot el país. Els elements centrals de la celebració són la cultura i l’amor –representats amb el llibre i la rosa– i a Barcelona el punt de trobada principal és situat a la Rambla, que s’omple de gom a gom amb parades de llibreters i floristes.

Per Sant Jordi és habitual de trobar llibres en totes les llengües que es parlen a Catalunya, però hi ha moltes parades especialitzades en el llibre en català, perquè és considerat un dia de promoció i defensa de la cultura i la llengua catalanes.

«La tasca de la nostra comissió és cercar un llibre per a cadascun dels alumnes del centre en funció de les necessitats del grup classe o edat. El nostre objectiu es basa en fer-los arribar el llibre per tal de fomentar el gust per la lectura.
Ens reunim dos o tres cops a l’any per fer la selecció i assegurar-nos que la comanda ha arribat bé. El dia de Sant Jordi és el nostre dia, gaudim de les cares d’il·lusió dels nens en rebre el conte.»

Núria Llonch Ramon

©2021 AFA CEIP Lluis Piquer, Tots els drets reservats | Condicions d'ús | Avís legalPolítica de galetes | Política de privadesa

CONTACTA'NS

Els vostres suggeriments ens ajudaran a millorar.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?